29.06.2010 г., 20:30 ч.

В писмо до нея 

  Поезия » Любовна
684 0 0

 

 

В писмо до нея искам да ти кажа
колко пъти молих се, наричан
от хората за мъж погубен,
от теб за глупав, безразличен.

Сега нейните гърди ме сричат,
не паднах в капана на очите,
които непрекъснато сънувах
и в които даже ти се вричах.

В писмо до нея искам да ти кажа,
че вече имам нейната опора,
че за мен си спомен прозаичен
и в сърцето ми от утре ще си втора.

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??