6.12.2013 г., 16:43 ч.  

В полемика 

  Поезия » Философска
361 0 0

В полемика

В полемика се лута утринта -
през мисли, притаени чувства..
И точно в този час съм у дома
сред необята, който ме обгръща.

Като в прочувствен, звезден сън
се рея в безграничните предели.
И стихват снегопадите навън,
като всички срещи и раздели.

И пак будувам. Мисля и мечтая.
За теб, Любими! За света и мен.
Сродена с планините и безкрая
прегръщам този свят, и ден.

 

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??