16.02.2008 г., 0:32 ч.  

В полунощ 

  Поезия » Любовна
1274 0 22

Късна нощ е – най-любовен час.

Всяка капка кръв се е взривила.

Чувствам те до лудост, до екстаз,

до премала и последни сили.

 

Може би пак в нечие легло

следлюбовно шепнеш друго име?!

Ще разбия и ще вляза с взлом –

после ще проклинаш, че ме има.
 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??