7.04.2013 г., 16:38 ч.

В последния ден на април 

  Поезия » Любовна
838 0 11

В последния ден на април

 

 

В последния ден на април си отиваш.

Вървя край олющени сгради

и с всяка секунда във мене умира,

руши се една барикада.

След миг или два ще остана пред тебе

разплакана, гола и сляпа

за грешките твои. И в лъч непотребен

сломена ще търся пощада.

След миг или два ще ме видиш такава,

каквато не бях и до вчера.

Открих те у себе си. Днес ми остана

и себе си в теб да намеря.

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??