5.01.2009 г., 16:46 ч.

В посока Латинка-Златна 

  Поезия » Любовна
1059 0 12
Не искаш да съм твойто ежедневие -
стопанка в твоя дом.
И почна смешното ти упорство -
кога, къде и как
да бъдем заедно.
Кога, къде и как
да се прегръщаме,
да се целуваме
и да се любим.
Кога, къде и как
да се обичаме.
А Любовта повдига бавно
натежалите си клепачи:

"О, какво да правя с теб?
Какво да правя с теб?"

Прегърбена и уморена,
но още жива,
тя те насочва в посока
ЛАТИНКА-ЗЛАТНА.

Не искаш да съм твойто ежедневие -
стопанка в твоя дом.
Бъди тогава мое вдъхновение
и на любовта ни верен тон.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??