11.05.2023 г., 7:14 ч.

В ръцете ми си чувствено пиано 

  Поезия » Любовна, Еротична
645 1 4
 

Събличам те от дрехите, които
и без това сега ни пречат само.
Разроших ти с ръцете си, косите,
и галя тялото ти, сякаш е пиано,
което крие тайни във клавишите,
и аз единствен знам да го настроя...

А устните прошепват ми - Обичам те!
И миг по-късно вече ти... си моя...

03.03.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??