1.08.2013 г., 21:53 ч.

В ръцете ти листенце алено съм 

  Поезия » Любовна
621 3 11

В ръцете ти листенце алено съм

 

 

Ще се надигнат гърдите ти... Силни... Но чувствено

мускусно ще е. Сън. И нищо. Нищо не ще ме спаси

от близостта ти. Дива. А листенца от рози в алено

ще покрият леглото ни. Искащи. И разпилени коси

 

ще паднат по раменете ми. Тъмни. Ще ме видиш

до теб. Беззащитна. И не извивки, а нежна песен

ще покоси краката ти. В миг олюлян ще се чудиш

„Красива си!„ ти ли прошепна без думи, но ясен.

 

А гърдите ти... Ще ме искат ли... Искат. И неприкрита

страст ще пръсне въздишки. От устните ти молещи

над мен. И ще се впия в тях. Плахо. В капчици обвита

от допира ти. Ще блесна. Листенце крехко в парещи

 

ръце. Ще се изгубя. Някъде. Рееща се. И ще чувствам

само тялото ти. Огромен. Плашещ ураган. Но в ухания

на влюбен мъж завихрил ме. Да спра. Да не отлитам

при всеки нов полъх. Омаяна пак. От ефира. Синия.

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??