14.01.2024 г., 6:19 ч.

В самотно-сива тишина 

  Поезия » Любовна
124 2 1

В САМОТНО-СИВА ТИШИНА

 

В живота си прежалих не една!...

И нея скоро ще прежаля, зная,

и пак в самотно-сива тишина

безспир потъвайки, ще чакам края...

 

Не искам друга да ме утеши,

самотен все ще скитам сред тълпата!...

Разминаха се двете ни души,

дано се срещнат нейде в Небесата!

 

13.01.2024, 23:07, Горно Дряново

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??