В САМОТНО-СИВА ТИШИНА
В живота си прежалих не една!...
И нея скоро ще прежаля, зная,
и пак в самотно-сива тишина
безспир потъвайки, ще чакам края...
Не искам друга да ме утеши,
самотен все ще скитам сред тълпата!...
Разминаха се двете ни души,
дано се срещнат нейде в Небесата!
13.01.2024, 23:07, Горно Дряново
© Раммадан Л.К. All rights reserved.