2.09.2012 г., 16:27 ч.  

В сезоните 

  Поезия » Пейзажна
526 0 0

В сезоните

 

Краят на Септември наближава,

влязохме във ритъма на Есента,

всеки месец с Тайни ни Дарява -

много Истини, Надежди, Синева.

 

С Лекота отронват се Листата,

през чувства и истории с мечти,

танцуват с Вятъра и Суетата,

оформят хоризонти с красоти.

 

Дали е Пролет, Лято, Есен, Зима,

дори да дойде даже  Нов сезон -

за Всекиго по нещичко ще има

и пак ще бъдем със Света в Резон.

 

Обливат с вяра, обич времената,

променят всяка мисъл и мечта,

изменят Всичко без остатък -

душите и съдбите в Кръговрат.

 

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??