27.06.2020 г., 7:53 ч.

В скоби. Искам те(б) 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
724 2 6

Аз не искам нищо от теб... 
(Освен да ме обичаш.) 
(Да ми позволиш да те обичам.)
(Да усещам, че ме искаш.)
(Да ме желаеш.)
(Да имаш нужда от мен.)
(Да ти липсвам.)
(Да нямаш търпение за ръцете ми.)
(Да копнееш за проникването ми.)
(Да обезумяваш от оргазмите, които ти причинявам.)
(Да искаш присъствието ми.)
(Да усещаш устните ми по всеки милиметър от тялото си.)
(Да отпивам жадно от влагата на втечнения ти огън.)
(Да се събуждам до теб.)
(Да намирам с търсеща ръка рано сутрин топлината ти.)
(Да не спираш да ме обичаш.)
(Да си в живота НИ.)
Просто да те има(м)... 
Във скоби.

 

Стихопат.
Danny Diester

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??