4.03.2017 г., 16:52 ч.

В спиращите дъха моменти... 

  Поезия
324 1 6

В спиращите дъха моменти...

 

/В спиращи дъха моменти, аз дишам.../

 

Аз съм това, което толкова много

съм живяла, живея и ще изживея...

От тези душите, които живеят...

мечтайки в милионите реалности

или в единствена, която е сега...

 

Аз съм тази, която търси свободата

и любовта във всяка своя стъпка...

Тази, която се води от надеждата

и вярата на всяко едно вдъхновение...

 

Аз съм грешките и недостатъците си,

доброто и истината във всяка една черта...

Тази, която вече не бяга от себе си

и желае страха си да превърне в сила....

 

Аз съм, това което казвам със всяка дума,

което правя със всичките си действия,

което изразявам със цялото си същество 

дори понякога без да говоря или действувам...

Аз съм това, което слушам и пея в песен....

 

Аз съм тази, която без да те познава

ти отворя вратата към сърцето си...,

която мечтае да нарисува реалността

в усещането огледалната и приказка...

 

Аз съм тази, която искаш да видиш...

тази, която просто не можеш....

тази, която чувствам, оглеждайки се в

огледалото и която още не осезавам...

 

Аз съм това, което изписвам на тази

страница и което обичам да обичам,

като топлината в тъмнината на нощта,

като цвета във светлината на деня...

 

Аз съм това, което знам и не знам

желанието да откривам щастието в мига...

и да изживявам всяко едно страдание

със водопад от усмихнати сълзи...

 

И защото макар всеки със всеки 

да си прилича, както и различава...

Аз съм тази, която знае, че си единствен 

и тази, която не знае нищо друго...

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

За тези, които не ме познават...и искат да ме познаят...

от една любовница на живота, свободата, любовтa...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви от душа, приятели!
  • Прекрасна си, Лили! Дишай... в спиращите дъха моменти... Поздравления за откровението!
  • Бъди "топлината в тъмнината на нощта", и "цвета във светлината на деня.".Магнетично признание!
  • Ти си и тази и онази...Но винаги си себе си!
    Затова бъди себе си, Лили! Откровена душа!
    Харесах и оценявам! Поздравление!
  • Ти си усмихнато слънце! Поздрави, Лили!
  • Винаги бъди. И благодаря, за отвореното ти сърце, дори и за мен...Непознатата. Благодаря ти от моето сърце!!!
Предложения
: ??:??