Mar 4, 2017, 4:52 PM

В спиращите дъха моменти... 

  Poetry
327 1 6

В спиращите дъха моменти...

 

/В спиращи дъха моменти, аз дишам.../

 

Аз съм това, което толкова много

съм живяла, живея и ще изживея...

От тези душите, които живеят...

мечтайки в милионите реалности

или в единствена, която е сега...

 

Аз съм тази, която търси свободата

и любовта във всяка своя стъпка...

Тази, която се води от надеждата

и вярата на всяко едно вдъхновение...

 

Аз съм грешките и недостатъците си,

доброто и истината във всяка една черта...

Тази, която вече не бяга от себе си

и желае страха си да превърне в сила....

 

Аз съм, това което казвам със всяка дума,

което правя със всичките си действия,

което изразявам със цялото си същество 

дори понякога без да говоря или действувам...

Аз съм това, което слушам и пея в песен....

 

Аз съм тази, която без да те познава

ти отворя вратата към сърцето си...,

която мечтае да нарисува реалността

в усещането огледалната и приказка...

 

Аз съм тази, която искаш да видиш...

тази, която просто не можеш....

тази, която чувствам, оглеждайки се в

огледалото и която още не осезавам...

 

Аз съм това, което изписвам на тази

страница и което обичам да обичам,

като топлината в тъмнината на нощта,

като цвета във светлината на деня...

 

Аз съм това, което знам и не знам

желанието да откривам щастието в мига...

и да изживявам всяко едно страдание

със водопад от усмихнати сълзи...

 

И защото макар всеки със всеки 

да си прилича, както и различава...

Аз съм тази, която знае, че си единствен 

и тази, която не знае нищо друго...

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

За тези, които не ме познават...и искат да ме познаят...

от една любовница на живота, свободата, любовтa...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви от душа, приятели!
  • Прекрасна си, Лили! Дишай... в спиращите дъха моменти... Поздравления за откровението!
  • Бъди "топлината в тъмнината на нощта", и "цвета във светлината на деня.".Магнетично признание!
  • Ти си и тази и онази...Но винаги си себе си!
    Затова бъди себе си, Лили! Откровена душа!
    Харесах и оценявам! Поздравление!
  • Ти си усмихнато слънце! Поздрави, Лили!
  • Винаги бъди. И благодаря, за отвореното ти сърце, дори и за мен...Непознатата. Благодаря ти от моето сърце!!!
Random works
: ??:??