15.10.2023 г., 9:17 ч.

В стиховете се разплака 

  Поезия » Любовна
186 0 0

     

 В стиховете се разплака

 

Аз дълго чаках любовта,

а тя вълшебната избяга.

Напусна моя дом сама,

в сърцето ми остави рана.

 

Когато спуска се нощта,

аз търсех стъпките ти в мрака…

Лекувах моята душа,

опитвах се да бъда силна.

 

Очите ти и в нощ, и в ден

преследваха ме неотлъчно

и чувствата отново в мен

ми шепнеха любовно, нежно.

 

Сърцето мое преболя

и спомените избледняха,

и само моята душа

във стиховете се разплака.

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??