31.01.2019 г., 10:24 ч.

Аз ще знам, че те има... 

  Поезия » Друга
1665 23 29

Нямам време за дълги любови.
Кратки няма. Дано ти е ясно.
Знам. Обичаш ме. Е, нищо ново...
Мирогледът ми странно ти пасва.

 

Нямаш нерви за мене. Аз зная.
Как изгаря запалена къща.
Бог в началото, дявола в края.
Как омраза с любов те прегръща.

 

Хайде тръгвай! Какво ли те спира?
И затваряй. Студено е. Зима.
Прокълни! Остави ме на мира!
И живей! Аз ще знам, че те има...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??