27.08.2021 г., 10:40 ч.  

В света твой името ми заличи 

  Поезия » Любовна
592 2 18

В света твой името ми заличи

и в него аз не съм добре дошъл.

Не ме поглеждат топлещи очи -

в света твой името ми заличи.

 

За мене вече песен не звучи,

тъгата си да спра не бих могъл.

В света твой името ми заличи

и в него аз не съм добре дошъл.

 

Последните искри ще събера

с надеждата за бъдещите дни.

Напълно любовта не изгоря,

макар че тежко ти ме нарани.

 

За мен си обич, повече от спомен...

и сам на път е скитникът бездомен.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??