В света твой името ми заличи
и в него аз не съм добре дошъл.
Не ме поглеждат топлещи очи -
в света твой името ми заличи.
За мене вече песен не звучи,
тъгата си да спра не бих могъл.
В света твой името ми заличи
и в него аз не съм добре дошъл.
Последните искри ще събера
с надеждата за бъдещите дни.
Напълно любовта не изгоря,
макар че тежко ти ме нарани.
За мен си обич, повече от спомен...
и сам на път е скитникът бездомен.
© Асенчо Грудев All rights reserved.