9.02.2020 г., 7:41 ч.

В съня с любовта 

  Поезия » Любовна
838 3 1

 

Любовта нали уж си тръгна тя, 

но с неспокоен сън

завърна се в нощта

и почувствах пак онова...

Уж все си казвам, че те

мразя, ала обичам те

не мога да го пазя.

Пистолет бе опрял в моето лице, 

а последните ми думи бяха-

Обичам те.

Ти спря за миг, 

погледна ме и се засмя, 

уж било шега.

Погледнах те, заплаках, 

обърнах се и тръгнах.

Събудих се,

а ти остана в съня, 

надявам се не и в паметта.

© Simone Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато любовта те посети на сън, значи е е някъде близо край тебе! Обикни я!
Предложения
: ??:??