19.03.2010 г., 22:39 ч.

В такава нощ облечена в желание 

  Поезия » Любовна
2210 0 30

Нощта е като плащ от кадифе,

и нежност сякаш е  облякъл  вятърът,

очите ти със цвят са на кафе,

а в тях огньове палят се от злато...

Наситен е и залезът със страст,

която още жива е във вените,

пресипнал е  и нежен твоят глас,

преливащ във отенъка на времето....

Нощта е като лилав ореол,

изписан от безброй въздишки,

косите ти  за ласките ми молят,

и зная, че безумно ти ме искаш...!

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??