Mar 19, 2010, 10:39 PM

В такава нощ облечена в желание 

  Poetry » Love
2212 0 30

Нощта е като плащ от кадифе,

и нежност сякаш е  облякъл  вятърът,

очите ти със цвят са на кафе,

а в тях огньове палят се от злато...

Наситен е и залезът със страст,

която още жива е във вените,

пресипнал е  и нежен твоят глас,

преливащ във отенъка на времето....

Нощта е като лилав ореол,

изписан от безброй въздишки,

косите ти  за ласките ми молят,

и зная, че безумно ти ме искаш...!

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??