4.07.2017 г., 13:42 ч.

В такива дни 

  Поезия » Свободен стих
637 0 8

В такива дни
дъждовните реки
поглъщат тишината,
небесните откоси
се целуват с вятъра,

 

а пък човеците – страхливо скрити някъде,
се мислят за велики.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??