Jul 4, 2017, 1:42 PM

В такива дни 

  Poetry » Free verse
574 0 8

В такива дни
дъждовните реки
поглъщат тишината,
небесните откоси
се целуват с вятъра,

 

а пък човеците – страхливо скрити някъде,
се мислят за велики.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??