12.08.2008 г., 6:18 ч.

В тази нощ ще се сбъдват желания... 

  Поезия » Философска
980 0 32
 

 

Тази нощ. Помълчете за малко...

Тази нощ. Забравете злините.

Стари болки и нови забрани.

Тази нощ  ще докосне звездите...

 

Тази нощ. Погледнете нагоре.

Ще ги зърнете в колесницата.

Куп звезди звездопадно се носят,

мълчаливи  души - Персеиди...

 

И  протягат безръки усмивки.

Шепот пращат с любов към Земята.

Като никога толкова близко са.

В тази нощ  ще се сбъдват желания...

 

Тази нощ. Помечтайте на воля.

Притиснете до себе си някого...

Някой скъп, дето вече е спомен,

ще се усмихва и ще ви се радва...

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??