27.03.2008 г., 20:29 ч.

В тази стая 

  Поезия » Любовна
517 0 1
Пак сама във тази стая,
в която все за теб мечтая.
Само сянката от мен остана
и спомени горчиви.
Дори убита от дълбока рана,
мечтите в мен са живи...
Тук, във тази стая,
където в твоите ръце горях,
където с теб се сляхме със безкрая,
пак се връщам, но сама...
До болка тихо и самотно е сега,
навсякъде е само мрак.
Но сякаш още чувам твоя глас
и сякаш ме докосваш пак...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • при следваща употреба на 4 вместо ч и други алтернативни знаци, произведението ти няма да бъде публикувано.
Предложения
: ??:??