23.08.2008 г., 11:30 ч.

В тишината... 

  Поезия » Любовна
464 0 6

В тишината на спомена пак ме изгаряш,

душата във мене е жива, трепти...

В очите ми със свойта закачливост грееш,

дори да те няма... пак с мене си ти...


На пръсти... тихо нощта ли се примъква,

луната сребриста поглежда смутено...

тишина... зная пътуваш отново към мен,

съдбата те връща... до мене заставаш блажен...

 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??