1.04.2015 г., 0:47 ч.

В тролея 

  Поезия » Друга
289 0 1

В тролея

На Мотопистата вземах тролея
и както винаги, така и днес,
успях в морето хорско да се влея,
и станах песъчинка, без адрес...

Шофьорчето, едно момченце младо
с уста засвири весело хоро...
Напук на всичко свиреше с наслада,
сърцето му, голямо и добро!
 25.12.2013г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??