29.12.2007 г., 20:33 ч.

В трънака 

  Поезия
598 0 15

Мечтата ми
в тръни е скрита.
Оттам,
щом слънце грейне,
усмихва се плахо.
Ако студен вятър зявее
или слана люта падне,
тя просълзява -
ледено кълбо става,
но отвътре
нежно да трепти продължава...

Сред бодли съм я скрила -
от завист и злоба
да я предпазя.

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??