Dec 29, 2007, 8:33 PM

В трънака 

  Poetry
557 0 15

Мечтата ми
в тръни е скрита.
Оттам,
щом слънце грейне,
усмихва се плахо.
Ако студен вятър зявее
или слана люта падне,
тя просълзява -
ледено кълбо става,
но отвътре
нежно да трепти продължава...

Сред бодли съм я скрила -
от завист и злоба
да я предпазя.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??