18.08.2006 г., 20:17 ч.

В тъмното пред очите ми 

  Поезия
510 0 3

В тъмното пред очите ми
Една болна светлинка прекъсната
От кичури коса премигва
Защото всичко в мен трепери
И ми е писнало
Да вървя след нечии проблеми
Да общувам само с бутилките
А вътре в мен
Да се надигат спомените от
Последното ми погребение

Защото под слънцето загинаха
Приятелите ми, които се опитваха
Да разширят умовете си

Защото останах с празни
От надежда ръце
И защото останах само
Със себе си

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??