12.05.2010 г., 11:39 ч.

В търсене на ключа 

  Поезия » Философска
594 0 2

Ако във мен се отразява

безкраят на една вселена,

ако сърцето ми в едно пулсира

с хармонията на Всемира,

ако във мен горят като на клада

и раят, но и пламъкът на ада,

а знам пътеките на любовта

през моята душа минават...

 

Тогава, къде изгубила съм ключа?

И мъчейки се да го зърна

опитвам се да се завърна.

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави и от мен...!
  • Ами трябва да има ключ, щото усещам че има врати дето скърцат. Благодаря, че го прочетохте.
Предложения
: ??:??