18.06.2016 г., 18:06 ч.  

В утробата вселенска 

  Поезия » Бели стихове
638 0 0

 

Слънцето преди девет дни

гушна луната в медена прегръдка.

И ето, неродена радост

пулсира в утробата вселенска.

Луната е бременна.

Последна четвърт.

Преди раждане на Истината

в случайността  синхронна.

Среща - дългоочаквана.

Наяве досънувана.

Духът - птицата Феникс -

за полет нов - събудена.

 

Самадхи 

17.06.2016

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??