Ще стоя там
Скрит
Във ъгъла
На твоето забравено "утре"
И тебе ще чакам
Да дойдеш
Когато
Изчерпиш всичката лудница
На онези желания "само за себе си"
И потърсиш своята същност
Която крещи ти
Самотно, отчаяно:
"Не мога"
"Не мога"
"Не мога вече без теб"
И се разплачеш за своето
Изгубено, друго
Нейде
Само твое
Останало
Също самотно парче
Без амбиции вече,
Без изгарящи страсти,
Без велики желания...
И там,
Вече без лицемерие
Без излишна учтивост
Без ранено себелюбие
И без постижения
Дори без условия
Ще ме намериш
И ще бъдем отново заедно
Като скрити от бурята
Под дървото
Радостни
Весели
Палави
Мокри
Играещи
Просто едно щастливо момиче
И едно лудо момче...
Две глупави деца!
© М В Всички права запазени