3.02.2024 г., 20:39 ч.

В заблуда си, мила 

  Поезия » Друга
115 0 0

Къде изчезна, тази топлота?

Предаде се, отново се изниза, 

парченца пезел с неясна форма

маниста от скъсана верижка.

 

Сърце за ласки ти затвори,

обречено на вечна самота, 

заключено в кулата високо, 

търсещо на пода топлина. 

 

Умът спечели си играта с теб, 

картите в ръката му са силни

убедите, че не си щастлива, 

повярва му, блафира, победи те! 

 

Копнеж превърна в размит мираж,

плуващ в дълбоки черни води, 

океан от сълзи рониш...проклинаш. 

Осъзнай се!Промени се!Прогледни! 

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??