Живеем в земите на траките!
Дедите наши са те!
Живота си дали да можем,
да имаме чисто небе.
С история славна дарили ни!
По целият свят да се славиме!
Навред по света да се знаеме...
С легенди света да омаяме!
Потомци сме техни и зная,
че с тяхната кръв сме родени.
Родени да бъдем пазители...
Да пазим с любов за децата си!?
Тъй както на нас са го дали,
тракийското чисто небе.
© Ангел Всички права запазени
Много ми хареса! Поздрави и от мен!