14.06.2007 г., 9:18 ч.

Важното е да си остана накрая АЗ! 

  Поезия
527 0 17

Давам, раздавам, предавам -
себе си изцяло аз подарявам,
всяко "късче" от душата си аз,
всеки трепет на сърцето си...


Премислям, осмислям, продължавам -
пътят е дълъг, нали?
Не бива сега да го изоставям,
колкото и тежко да ми стане в миг.


Пресмятам наум всяка преграда,
дали ще мога да прескоча аз.
Без въже и без помощна греда -
дали ще мога препядствието да премина аз.


Опитвам и няма да спра -
да обичам, любя, горя...
Какъв по-красив живот, от това?
Важното е да си остана накрая АЗ!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??