Ох, светецо, Валентине,
идвай бързо господине!
Котка път да ти не мине,
буря мост да ти не срине!
Идвай, идвай, отърви ме!
От това що нявга ми хариза!
Немирато с бяла риза,
де мустака си зализа
мен целуна и облиза...
Днес от кръчми не излиза,
изпокъса всяка риза...
Все намръщен, все във криза!
А мустака го обръсна...
От капризи, знай ми втръсна!
И иконка, ще си купя
с теб на нея, Валентине!
Само, моля те махни го
и на пътя изхвърли го!
Идвай, идвай, Валентине
и от него отърви ме!
© Хари Спасов Всички права запазени