26.03.2008 г., 8:27 ч.

Валят секунди... 

  Поезия
640 0 14

               *        *        *

 

Валят секундите - мокрят реверите,

подгизват минутите в дрехите,

след локвата кална на часовете,

нагазваш в езерото на дните...

А вятърът носи ни в море от години,

което тече в океана - Живот...

Изтече времето в залеза...

Заваляха нови секунди,

някъде на младостта по реверите...

 

               *        *        *

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??