3.07.2007 г., 8:38 ч.

Валят сълзите ми 

  Поезия
602 0 0
Дърветата клатушкат се във ритъм
със моето объркано сърце,
зелени са, но тъжни и смутени,
като моите празни, самотни ръце...

Небето синьо напомня ми
и носталгията в мен закипява,
спомням си веселите мигове
и душата ми за миг се смирява.

Слънцето весело ми се усмихва
и нашепва ми: "Ще се върне той!"...
Гръм и блясък от светкавица
казва ми... да очаквам порой...

И ето, заваляха сълзите ми,
болката намокри пак мен,
и спомних си отново очите ти,
за които плача всеки ден!

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??