6.05.2007 г., 20:28 ч.

~Вампир 

  Поезия
792 0 10
~Ела с мен надолу по пътя трънлив.
Нека студената следа те води.
Усети вкуса на кръвта красиво-горчив.
Без думи мракът тихо ми говори.

Отпусни се в на ръцете ми бодлите.
Устните алени... върху кожата бяла усети.
Не си мъртъв още... щом боли те.
Отново онези думи "Не ме убивай!" промълви.

Гледах хилядите ти промени с черните очи.
От собствените ми ръце си променен.
Отровно червени капят от очите ти - сълзи.
От целувките ми ледени... падаш изгорен.


© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??