24.09.2012 г., 10:58 ч.

Ванилия 

  Поезия » Друга
788 0 4

малко бели лебеди
малко крокодилски сълзи
малко безмълвие безсъние
малки корабчета
малка ексцентрична шапка
малка метална кутия от бира
малко стомана в сърцето
малки лилави ръкавици
малко голота
малко ванилия
малко листо от кестен в джоба
малко агония
малка руса мексиканка
малко американски стихове
малко черно невидимо
малко обречена любов
малко търсиш малко намираш
малък нервен гърч
в спиците на колело
малки апатични клоуни
малки коне със сдържани усмивки
малка равнодушна луна
малко издълбано зрение
малко отмъстители
малко небесни красавици
малки чувства в три цвята
зелен жълт и черен
малки сурови хребети
във Елада
малкото ми въображение
спи на пейка
малко бяло поле
малка котка мека като
януарски сняг

бягай от тишината гринго
потъвай в грях

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина всичко е малко пред голямата душевност, която жажда големите и силни изживявания. Ти знаеш да търсиш. И търси, прибавяй болката от живота, романтичке...
  • Не знам от кое по колко малко.....ама голямо мазало е станало!!!
  • малко откраднато време през почивката, за голяма поезия...!
Предложения
: ??:??