8.01.2009 г., 19:33 ч.

Вчера и Днес 

  Поезия » Любовна
720 0 3
Помня вечери такива,
тичах боса из дъжда...
И щастлива бях, щастлива,
не усещах аз студа.

          * * *

А сега навън вали -
капки бият по стъклата,
но душата ме боли
и изстиват сетивата!

© Теки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??