8 янв. 2009 г., 19:33

Вчера и Днес 

  Поэзия » Любовная
722 0 3
Помня вечери такива,
тичах боса из дъжда...
И щастлива бях, щастлива,
не усещах аз студа.

          * * *

А сега навън вали -
капки бият по стъклата,
но душата ме боли
и изстиват сетивата!

© Теки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??