30.05.2013 г., 6:54 ч.

Вдишвам 

  Поезия » Друга
662 0 3
 
 
Вдишвам ден, обагрен във червено.
И пàри, някъде във дробовете.
Дълбоко, непритулено очакване
прелива от неслученост.
Безумно е.
Ухилва се беззъбо светофарът,
моторът изръмжава и потегля.
На алчни хапки хапе от асфалта.
Напредвам. Някъде напред. Където.
И после спирам. Слизам. Всичко спира.
Не днес, не утре, а все някога.
Животът е безкрайна въртележка
единствено за шепичка мечтатели.
Останалите – закъсняваме.
За днес. За утре. За все някога.
И пак преливам. Тясно е. Оглеждам се.
Ако заспя, 
умра,
качете ме все пак на въртележката.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??