Прашинка нежно шумоли
и разпенва бурните вълни.
Дете на плажа замък ще съгради,
преди отново понесена от вятъра тя да залети...
Виждам черно-бели светове,
сянка, светлина и безкрайни мигове,
Прашинка върху менe скочи и заигра...
Вдишвам тишина.
© Веселин В Всички права запазени
прашинките добиват цветове
и генерират нови светове
от пепелта на минали желания..."
Поздрав за теб от мен. Много хубавичко ти се е получило.