3.12.2008 г., 19:54 ч.

Вдишване, издишване... копнеж 

  Поезия » Любовна
693 0 5


Обличам красотата
на топлия залез,
минавам по пътека,
сочеща ми теб.
Вечен си само ти,
в очите ти - звезди.


Рисувам нежности
в студения мрак,
търся очите ти,
но пред прага ми - сняг.
Бягам към вечното,
а бягството ми носи страх.


Целувам те,
но става все по-студено,
знаеш, че е за последно.
Стопли очите ми,
запали косите ми!
Вдишване, издишване...
... копнеж.

И все пак... остава посветено на... теб... Б.
♥♥


© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??