2.11.2008 г., 9:01 ч.

Вдъхновение 

  Поезия » Друга
524 0 2
 

 

               Вдъхновение

 

 

     Желая цвят, искам образ,

     за да мога да творя.

     Помогни ми, утро,

     подкрепи ме, ден,

     за да открия най-доброто,

     създадено за мен.

 

 

     Какво да правя като

     вдъхновението награби ме сега?

     Пак въпроси, а отговорът е

     в моята усмивка и в моята сълза.

 

 

     Искам извинение, защото

     това е гласът на моята душа.

     Повтарям ли се пак, извинявам се -

     просто така по-малко притеснявам се.

 

 

     Мисълта ми гладко си върви,

     а химикалът направо се взриви.

     Това съм аз, това е важното.

     Че поривът във мен не спира,

     не натрапва се, а безгрижно

     си реди... че дори може и да полети...

© Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • eхе сладурско поздрави
  • Вземи си повече химикалки и не спирай да твориш!
    Прекрасни думи от нежна душа!
    Поздрави от мен и от тези, които го прочетоха покрай мен!
Предложения
: ??:??