26.08.2007 г., 14:55 ч.

Вече 

  Поезия
572 0 6

Пак ли  във очите ми се вглеждаш?

           Времето изтри цвета им...

 

                               В теб е баграта на Свободата...

                                    Не ми я връщай... избледняла ще е вече.

© Алабаланица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??