Вече е време
Вече е време да бъда щастлива,
любовта да клокочи като извор от мен,
да се рее кат' птица тя из всемира,
да е безкрайно красив всеки следващ мой ден.
Вече е време... Аз дълго те чаках.
Сърцето самотно спеше кротко във мен,
очите ми празни кат' извор пресъхнал,
а денят ми безкраен като зима студен.
Вече е време да бъда щастлива,
да повярвам отново аз в любовта,
нощем тишината с нас да заспива,
да е приказна всяка наша мечта.
Помня нощите лунни, помня и дните,
когато шепнеше: "Знай, аз те обичам!"
Време е вече да бъда щастлива,
защото разбрах, че и аз те обичам!
© Яна Танева Всички права запазени