8.05.2017 г., 10:59 ч.

Вече съм голяма 

  Поезия
936 1 8

Вече съм голяма!

Кънки ми купи мама!

Ох, колко съм щастлива!

Ама... Къде отиват?!

Едната хуква в ляво,

другата – на дясно...

Трябва да ги събера!

Това е ясно!

Опитвам се, опитвам се и...

олелееее, коляното!

Боли и щипе ме одраното!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Римушки-разтушки за дечица-веселушки" »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??