22.10.2013 г., 23:11 ч.

Вече съм на шест 

  Поезия » За деца
584 0 4

Вече съм на шест

 

Аз на шест съм вече зная

и за кукла си мечтая,

баба ще я прати днес,

с пощата и на адрес,

ще я чакам с мама, с тате,

даже с уличното пате,

тя ще ми е дружка,

много ще ме слушка!

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??